Videó szerkesztő ingyen alternatívák
Video szerkesztő,  Videó szerkesztő ingyen

Videó szerkesztő ingyen alternatívák

Melyek a legjobb Videó szerkesztő ingyen alternatívák? Ezt a kérdést több irányből is megközelíthetjük.

 

A legjobb videó szerkesztő ingyen alternatívák

Az alábbiakban két aspektust veszünk górcső alá:

  1. Online videó szerkesztő ingyen
  2. Letölthető videó szerkesztő ingyen

A legjobb online video szerkesztő programok egy listában, ingyenesen. Nincs letöltés, szerkessze videóit egyenesen a böngészőjéből! Íme a legjobb online alkalmazások listája amellyel könnyedén szerkesztheti videós tartalmait.

 

1. Online videó szerkesztő ingyen


#1. Adobe Spark videó szerkesztő ingyen, online

Készítsen videókat ingyen percek alatt! Az Adobe Spark ingyenes online videoszerkesztője segítségével könnyedén elkészítheti saját professzionális és egyedi videóit percek alatt, nincs szükség tervezési ismeretekre.

Adobe Spark video szerkesztő online

Ingyenes online video készítő zenével és képekkel. Készítsen könnyedén megnyerő videotartalmat! Szedje össze felvételeit fotókkal, zenével, hangosbeszélőkkel és gyönyörű átmenetekkel az egyik jelenetről a másikra.

Az Adobe Spark teljesen testreszabott, számos testreszabási lehetőséggel rendelkezik – biztosítva, hogy a videó ugyanolyan egyedi legyen, mint vonzó. Az egérkattintással változtathatja meg a zenét, képeket, szöveget és a videó elrendezését. Ez a nagy teljesítményű online videokészítő lehetővé teszi, hogy annyi változtatást hajtson végre, amennyit csak akar, így valóban életre keltheti fantáziáját.

Az Adobe Spark használata ingyenes videokészítőként egyszerűen nem lehet egyszerűbb. Miután kiválasztotta a „Video” opciót a főmenüből, egy cím képernyőre kerül, ahol címet adhat a videoprojektjének. Írjon be egy szöveget, vagy hagyja ki ezt a szakaszt, és irány egyenesen a tervezési felület. Ne aggódjon, ha később szeretné megváltoztatni a címet, mivel korlátlanul módosíthatja a szöveget. Ezután lehetősége van választani egy videósablont, vagy elölről kezdeni a tervezési folyamatot.

 

#2. Magisto online videó szerkesztő ingyen

A Magisto online videoszerkesztő egy gyors és hatékony videokészítő. A Magisto filmszerkesztővel fotóit és videoklipjeit videotörténetekké alakíthatja. Magisto A.I. videokészítő varázslatosan alakítja át videóit és fotóit izgalmas videotörténetekké. Legyen videó szuperhős.

Magisto online video szerkesztő

A Magisto intelligens online videoszerkesztő a leggyorsabb módja annak, hogy mindennapi videóit és fényképeit inspirált videós történetekké alakítsa, és a legegyszerűbb módja azok mindenhol történő megosztására.

Inspirált videó történetek percek alatt

Töltsön fel fotókat és videókat, adjon egyszerű útmutatásokat, és a Magisto online videokészítő kiválasztja videóinak és fényképeinek legjobb részeit, hozzáadja a kiválasztott zenét, effektusokat, és izgalmas videotörténetekké osztja őket.

 

#3. FlexClip

A FlexClip egy ingyenes online videokészítő, amely segít a fényképek és videoklipek professzionális videókká alakításában, nincs szükség tervezési ismeretekre. Csodálatos videók könnyedén elkészíthetők a FlexClip Video Maker segítségével. A FlexClip egy egyszerű, mégis hatékony videó készítő, amely perceken belül marketing videókat és családi történeteket készít.

A FlexClip egy ingyenes online videokészítő

Különböző dinamikus szöveg, átfedések, widgetek, logók és egyéb animált elemek segítségével vonzóbbá teheti videóit. Hozzáférhet a FlexClip hatalmas médiatárához, és milliónyi nagyfelbontású stock fotót, jogdíjmentes videót és zenét találhat videotermeléséhez. Akár videót és zenét kell vágnia, képeket állítania, módosítania a képarányt, akár effektusokat, hangot és vízjeleket kell hozzáadnia, a FlexClip lefedi.

 

#4. Clideo Online Video szerkesztő

Készítsen videót fotók, videók, GIF-ek és zene ötvözésével – ingyenes és online. Használja Facebook vagy YouTube borítóként, tegye fel Instagramra vagy Twitterre. Kényelmes előbeállítások. A Clideo Online Video szerkesztő rendelkezik az Instagram, a Stories, a YouTube és a Facebook felbontási beállításokkal, így nem kell speciális alkalmazást keresnie a videó átméretezéséhez.

Clideo Online Video szerkesztő

Bármilyen formátummal működik

Nem fog elgondolkodni azon, hogy milyen fájltípust válasszon a videóhoz, mivel az eszköz az összes modern kép-, hang- és videoformátummal működik. A Clideo a böngészőjében működik – nem kell semmit letöltenie a készülékére. Ez nemcsak gyorsabb, de biztonságosabb is.

Nem számít, mit használ: Mac vagy Windows számítógép, iPhone vagy Android telefon – a felhőalapú megoldás tökéletesen fog működni. Az eszköz kezelőfelülete intuitív, így használatához nincs szükség semmilyen tapasztalatra a videó szerkesztésében.

 

#5. Clipchamp video szerkesztő online

A Clipchamp ingyenes online videoszerkesztőjével lenyűgöző videókat készíthet címekkel és átmenetekkel, valamint olyan funkciókkal, mint a vágás, megfordítás, forgatás, kivágás és még sok más. Minden videószerkesztő eszköz, amire ma szüksége van egy videó létrehozásához.

A Clipchamp ingyenes online videoszerkesztőjével lenyűgöző videókat készíthet

Könnyű video szerkesztés mindenki számára

A Clipchamp videoszerkesztő remek a videók készítéséhez, a szükséges összes funkcióval rendelkezik – nincs szükség tapasztalatra. Bármilyen méretű klipet szerkeszthet közvetlenül a böngészőben a kényelmetlen feltöltések nélkül. Böngésszen a teljesen testreszabható videósablonok könyvtárában.

2014 óta fejlesztenek egyedülálló, szabadalmaztatott technológiát a videók internetes megjelenítésére. Ez a rövid idő alatt innovatív tömörítési megközelítés, beépített adatvédelem és böngészőalapú videoszerkesztés emberek millióit szolgálták világszerte.

A további ingyenes online video szerkesztőkről itt írunk bővebben >>

 

2. Letölthető videó szerkesztő ingyen


#1. Blender videó szerkesztő ingyen

Elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. A Blender, a piac egyik legjobb ingyenes videó szerkesztő szoftvere, Windows, Mac és Linux rendszereken érhető el.

A Blender egy nyílt forráskódú program, amely teljesen ingyenesen használható. Az eszközt valójában 3D-s animációs csomagként tervezték, de nagyon hasznos videó szerkesztővel rendelkezik. A Blender videó szerkesztőjének elegendőnek kell lennie a legtöbb videóigényéhez.

A szerkesztő lehetővé teszi olyan alapvető műveletek végrehajtását, mint a videó kivágása és a toldás. Használhatja bonyolultabb feladatok elvégzésére is, például videomaszkolásra. Ez egy nagyon rugalmas videó szerkesztővé teszi, amely kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt megfelel.

A puszta jellemzők egy kicsit meredekebbé teszik a tanulási görbét. A legtöbb oktatóanyag a 3D animáció / modellezés oldalára összpontosít. A videó szerkesztővel kapcsolatos segítség nagyon korlátozott.

 

#2. Lightworks

Elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. A Lightworks egy másik nagyszerű ingyenes video szerkesztő szoftver, amely Windows, Mac és Linux rendszereken érhető el. A Lightworks az egyik legerősebb videó szerkesztő a listán. Rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Az ingyenes verziónak többnek kell lennie a legtöbb felhasználó számára.

Bár a legtöbb funkció benne van, a YouTube és a Vimeo 4K videotámogatása csak a szoftver fizetős verziójában található meg, amelynek költsége havonta körülbelül 25 dollár.

A Blenderhez képest a Lightworks számos nagyszerű oktatóvideóval rendelkezik, amelyek gyorsabbá tehetik az indulást és a működést. Nézze meg ezt a funkció-összehasonlítást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ingyenes verzió rendelkezik-e a szükséges elemekkel.

4K videotámogatás csak fizetős verzióban. Egyes felhasználók a Lightworks-et túl fejlettnek találhatják. Nagyon hatékony videószerkesztő sok fejlett funkcióval.

 

#3. Shotcut

Elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. A Shotcut az egyik legjobb ingyenes videószerkesztő szoftver, amely elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. A Shotcut a Blenderhez hasonlóan egy teljesen nyílt forráskódú program. Ez azt jelenti, hogy a letöltés után fizetős frissítés nélkül férhet hozzá az összes szolgáltatáshoz. Ez a videószerkesztő sokféle videoformátumot támogat, és oktatóvideók nagy gyűjteményével büszkélkedhet.

Bár ez a videoszerkesztő szoftver nagyszerű funkciókkal rendelkezik, egyes felhasználók kissé furcsának találhatják a kezelőfelületet. Ez azért van, mert a Shotcut eredetileg Linuxra tervezték. De a motorháztető alatt még mindig minőségi videószerkesztő.

A Shotcut két legszembetűnőbb szolgáltatása a 4K HD felbontás támogatása és az idővonal szerkesztése. Nem sok ingyenes videoszerkesztő kínál 4K felbontású támogatást. Ráadásul a Shotcut nem követeli meg a videó importálását a szerkesztőbe: ez időtakarékos lehet, ha nagy videofájlokkal foglalkozik. Natív idővonal szerkesztés és 4K felbontás támogatás. A furcsa felület néhány felhasználó számára kedvezőtlen lehet.

 

#4. DaVinci Resolve

Elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. A DaVinci Resolve vitathatatlanul a legfejlettebb videószerkesztő a listán. Bár számos professzionális videofunkcióval rendelkezik, interfészei intuitívak maradnak. A videó szeletelése és kivágása mellett elsajátíthatja a hangot és a helyes színt. Az alkalmazás lehetőséget ad arra is, hogy 2D és 3D címeket adjon hozzá a videódhoz.

Ha csak vágni és feltölteni szeretné a videóit, a DaVinci Resolve gazdag funkciókészlete túl kiterjedt lehet. Ha azonban a videoprojekt egy kicsit fejlettebb, akkor a szoftver ingyenes verzióját nehéz megverni. Intuitív interfészek és hihetetlen színkorrekció. A szolgáltatások széles skálája kissé elsöprővé teszi, és nem minden oktatóanyag ingyenes.

 

#5. Openshot

Elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. Az Openshot teljesen nyílt forráskódú, így az egyik legjobb elérhető videoszerkesztő szoftver. Lehet, hogy néhány Mac-felhasználót kissé emlékeztet az iMovie-ra a könnyen használható drag and drop kezelőfelülettel. Az Openshot azonban több funkciót tartalmaz, mint az iMovie, beleértve a korlátlan rétegeket és az audio keverést.

Ez az ingyenes szerkesztő szép egyensúlyt teremt a fejlett funkciók és az egyszerű felület között. Valós idejű előnézeteket is lehetővé tesz, amikor átmeneteket hoz létre a klipek között. Nyílt forráskódú, korlátlan rétegek. Nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akik csak most kezdik el a videoszerkesztést.

A további ingyenesen letölthető video szerkesztőkről itt írunk bővebben >>

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: