A legjobb video szerkesztő programok!
Film készítő program,  Video szerkesztő

A legjobb film készítő program

Rengeteget kutattunk hogy megtudjuk melyik a legjobb ingyenes film készítő program. nem túlzás azt mondani, hogy minden sarkon a DaVinci Resolve film készítő program ugrott elő, köszönhetően a hatékony színkorrekciós és audio képességeinek.

 

A DaVinci Resolve film készítő program

A DaVinci Resolve film készítő program 

Platform: Windows, Mac, Linux. A DaVinci Resolve egy ingyenes videó szerkesztő eszköz, amelyet nagy költségvetésű film- és tévés produkciókhoz használnak. Különösen hatékony színkorrekciós és audio képességekkel rendelkezik, ezért ha ezek a prioritások, akkor ez lehet a szoftver az Ön számára.

 

A DaVinci Resolve a világ egyetlen megoldása,

amely a szerkesztést, a színkorrekciót, a vizuális effektusokat, a mozgásgrafikát és az audio utómunkálatokat egyetlen szoftvereszközben ötvözi! Elegáns, modern felülete gyorsan megtanulható és elég könnyű az új felhasználók számára, ugyanakkor hatékony a szakemberek számára.

A DaVinci Resolve film készítő program lehetővé teszi, hogy gyorsabban és jobb minőségben dolgozzon, mert nem kell több alkalmazást megtanulnia vagy szoftvert váltania a különböző feladatokhoz. Ez azt jelenti, hogy a fényképezőgép eredeti minőségi képeivel a teljes folyamat során dolgozhat. Olyan ez, mintha egy saját alkalmazásban lenne saját utómunkálatok!

A legjobb az egészben, hogy megtanulva a DaVinci Resolve-t, megtanulja, hogyan használja pontosan ugyanazokat az eszközöket, amelyeket a hollywoodi szakemberek használnak!

A hagyományos színjellemzők mellett, mint például a görbeszerkesztők és az elsődleges színtárcsák, az arcfelismerés és a nyomkövetés is rendelkezésre áll, így beállíthatja a bőr tónusát, a szem és az ajak színét. Hangzáshoz a DaVinci Resolve a Fairlight-ot használja, amely csúcskategóriás szerkesztőeszközöket kínál, amelyek akár 1000 csatorna keverését és elsajátítását teszik lehetővé.

Elképesztő, hogy ez a film készítő program az ingyenes verzió szinte összes funkciójával elérhető. Ha a legjobb ingyenes videó szerkesztő szoftvert keresi Windows vagy Mac számára, akkor ez lehet.

 

Hollywood első számú film készítő megoldása

A játékfilmeken és televíziós műsorokon dolgozó csúcskategóriás szakemberek minden más megoldásnál szívesebben használják a DaVinci Resolve-t! Ennek oka, hogy hihetetlen minőségű és kreatív eszközökről ismert, amelyek fényévekkel meghaladják a versenyt.

Megkapta a DaVinci által nyújtott, Emmy díjnyertes képtechnológiát 32 bites lebegő feldolgozással, szabadalmaztatott YRGB színtudománnyal és hatalmas, széles skálájú színtérrel a legújabb HDR munkafolyamatokhoz. Ezenkívül megkapja a Fairlight hangfeldolgozás legendás minőségét az ipar legjobb hangzása érdekében!

A DaVinci Resolve film készítő program segítségével ugyanazokat a pontos eszközöket kapja meg, amelyeket professzionális színészek, szerkesztők, VFX művészek és hangmérnökök használnak mindennap kedvenc filmjeinek és streaming televíziós műsorainak befejezéséhez!

 

A világ legfejlettebb professzionális nemlineáris szerkesztője

A megszokott pályaelrendezés, a kettős monitor kialakítása és a hagyományos munkafolyamat megkönnyíti az új felhasználók számára a tanulást, ugyanakkor a professzionális szerkesztők számára is elég hatékony. Tökéletes olyan nagyobb projektekhez, mint játékfilmek, televíziós műsorok, streaming, reklámok, dokumentumfilmek és még sok más.

A világ legfejlettebb professzionális nemlineáris szerkesztője

A szerkesztési oldal tartalmaz drag and drop szerkesztést, kontextus-érzékeny automatikus vágóeszközöket, teljesen testreszabható billentyűparancsokat a gyorsabb munkavégzés érdekében, valamint egy könyvtárat, amely tele van címek, átmenetek és effektek százával, amelyeket hozzáadhat és animálhat.

Ezenkívül teljes médiakezelési, szervezési és idővonal-kezelő eszközöket is kap.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: