A legjobb video szerkesztő programok!
Video szerkesztő program telefonra
Video szerkesztő,  Video szerkesztő program telefonra

Video szerkesztő program telefonra

A legjobb video szerkesztő program telefonra, Androidra és iOS-re, amatőrök és szakemberek számára egyaránt. A legjobb videoszerkesztő alkalmazások azt jelentik, hogy a felvételek szerkesztéséhez nem kell nagy teljesítményű asztali számítógép. Akár videókat szerkeszt a közösségi médiához, vagy módosít YouTube-videókat, akár teljes reklámokat, tévéműsorokat vagy filmeket készít, most meglepően sok videoszerkesztést végezhet telefonján vagy táblagépén.

 

Melyik a legjobb video szerkesztő program telefonra?

Az iOS, Android vagy mindkettőhöz elérhető, a listán szereplő alkalmazások mini szerkesztőcsomaggá alakítják készülékét. Közülük sokat asztali szoftverrel együtt használhat szerkesztésekhez menet közben, vagy egyszerűen mindent megtarthat az alkalmazásban..

A legjobb videoszerkesztő alkalmazások nagy teljesítményű funkciók széles választékát kínálják, egy egyszerű felületen keresztül, amelyet könnyű használni egy kis érintőképernyőn. Gyakran intuitívabbak, mint az asztali szoftverek és sokkal olcsóbbak is. Jelenleg annyi különféle eszköz van a piacon, hogy valóban van valami minden készségszinthez és költségvetéshez. Tehát, hogy segítsen választani közöttük, ez a bejegyzés a ma elérhető legjobb videószerkesztő alkalmazásokat állítja össze, mind fizetős, mind ingyenesen.

Ez azt jelenti, hogy ha inkább az asztali szerkesztéshez ragaszkodik, nem pedig a telefonhoz vagy a táblagéphez, akkor nézze meg a letölthető videó szerkesztő szoftver összesítését. Illetve ide kattintva az online video szerkesztő lehetőségeket tudja áttekinteni.

 

A 10 legjobb video szerkesztő program telefonra


#1. Adobe Premiere Rush

Platform: iOS, Android, Windows, MacOS

A video szerkesztő program telefonra, platformokon átívelő videoszerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere Rush platformokon átívelő, videoszerkesztő alkalmazás a YouTube-generáció számára. Az a jó, hogy ebben az esetben nem kell elindulnia az Adobe kifinomultabb videoszerkesztő eszközei, például a Premiere Pro, az After Effects és az Audition meredek tanulási görbéjéhez. Ehelyett egyszerűen felveheti ezt a könnyen használható alkalmazást, gyorsan feldolgozhatja klipjeit és feltöltheti azokat a közösségi platformokra. Az alkalmazás automatikusan gondoskodik az egyes platformokhoz szükséges speciális képarányokról és minőségről, ezzel sok időt és erőfeszítést megtakarítva.

Adobe Premiere Rush

De nem csak a YouTuberek számára szól, a Premiere Rush akkor is hasznos, ha professzionális videoszerkesztő, mivel lehetővé teszi, hogy olyan tartalmakat vegyen fel, amelyeken a Premiere Pro-ban dolgozott és további módosításokat végezhet telefonján vagy táblagépén. Ezután feltöltheti a tartalmat a felhőbe, tovább dolgozhat rajta a Premiere Pro alkalmazásban stb. Tehát alapvetően jól használható a Premiere Rush, függetlenül attól, hogy milyen szintű a képessége és tapasztalata.

Az alkalmazás egyszerű felületet tartalmaz nagy ikonokkal és panelekkel, ami nagyon egyszerűvé teszi a szokásos videoszerkesztési feladatokat, mint például a videók húzása az idővonalra, a szín finomítása, a zene vagy a hangátvitel keverése, vagy a címek és átmenetek hozzáadása akár az okostelefon legkisebb képernyőjén. Van egy praktikus egyperces oktatóanyag az alkalmazás első megnyitásakor, de az alkalmazás egyszerű, hogy erre talán nincs is szüksége.

 

#2. GoPro App

Platform: iOS, Android, Windows, MacOS

A legjobb video szerkesztő program telefonra, GoPro felvételekhez. Korábban két GoPro mobilalkalmazás volt: az egyik a GoPro eszköz távvezérléséhez, a másik pedig a GoPro felvételek szerkesztéséhez. Szerencsére ezt most egy alkalmazásba egyesítették, és ha Ön GoPro felhasználó, akkor ez az egyetlen videószerkesztő alkalmazás, amelyre mindenképpen szüksége van.

GoPro App

Egy nagyon tiszta és egyszerűen használható kezelőfelülettel a GoPro App automatikusan importálja az akcióanyagot, és megkönnyíti a klipek zenéhez szinkronizálását, fotók, címek és időintervallumok hozzáadását, grafikonok beépítését a mozdulatok, és így tovább. Szeretjük a Horizon Leveling szerkesztőt is, amely módosítja a jelenet szögét, hogy kijavítsa a helyzetet, ha a fényképezőgépet nem a horizonthoz illesztették. Ráadásul képkockánként is átnézheti a felvételeket, hogy megtalálja a tökéletes állóképet a videó népszerűsítéséhez.

Fotók és videók megosztása, miután elkészültek, egyszerű, közvetlen a feltöltés az Instagramra, a Facebookra, a YouTube-ra és egyebekre, vagy a szöveges vagy az e-mailes megosztás lehetősége. Ez a videoszerkesztő alkalmazás ingyenes, de ha GoPro Plus-előfizetést vesz igénybe, további hangsávokhoz férhet hozzá és fényképeket, videókat automatikusan feltölthet a felhőbe szerkesztés céljából.

 

#3. LumaFusion

Platform: iOS

A listán szereplő összes videoszerkesztő alkalmazás közül ez az iOS-alkalmazás, a LumaFusion a legcélzottabban video szerkesztő program telefonra a szakemberek számára. A díjnyertes Pinnacle Studio (amely a legjobb videoszerkesztő szoftverek listáján található) eredeti alkotói által készített LumaFusion-t általában mobil újságírók, filmkészítők és videógyártók használják, akik menet közben szeretnének videót rögzíteni és szerkeszteni.

LumaFusion

Ez az iPhone és iPad eszközre készült alkalmazás hat video- és hangsávot ad a fotókhoz, videókhoz, címekhez és grafikákhoz, valamint további hat hangsávot a narrációhoz, a zenéhez és a hanghatásokhoz. A felület mágneses idővonalával nagyon hasonlít a Final Cut Pro-hoz, és a kínált fejlett eszközök közé tartozik a beillesztési / felülírási képesség, a kulcskockázás, a színkorrekció, a PAL teljes támogatása exportáláskor 25 kép / mp sebességgel, egy teljes funkcionalitású audio keverő, veszteségmentes export, támogatja a függőleges videókat, a fejlett címkészítő eszközöket és a lassított / gyors mozgást (előre és hátra).

Ha végzett, végtelen megosztási és exportálási lehetőségek állnak rendelkezésre. Például exportálhat különböző felbontásokkal, minőséggel és képkockákkal, valamint külön hangot és videót. Az alkalmazás még támogatta az XML-exportot az Apple Final Cut Pro X-be.

Ne feledje azonban, hogy az eszközök között még nincs szinkronizálás, ezért nem kezdheti el a szerkesztést az iPhone-on, majd folytathatja például az iPad-en. De mindaddig, amíg szívesen csinál mindent egy projektben, egy eszközön, ez egy kiváló alkalmazás. Különösen figyelembe véve nagyon elfogadható, egyszeri árát, alkalmazáson belüli vásárlásokkal a fejlettebb funkciók közül.

 

#4. KineMaster Pro

Platform: Android

A legjobb video szerkesztő app az Android számára. Ami a legjobb, csak Android-videoszerkesztő alkalmazásokat illeti, a KineMaster ott van fent. Erőteljes és sokoldalú, ez a professzionális szintű eszköz lehetővé teszi a felvételek elkészítését, szerkesztését és exportálását a telefonon vagy táblagépen. És ez nem feltétlenül jelenti a kompromisszumot a minőség terén. A KineMaster segítségével precízen, képkockánként részletesen vághatja le a videoklipeket és rétegeket, míg az audioklipek időzítése alkeretek pontosságával állítható be.

KineMaster Pro

Az alkalmazás lehetővé teszi több rétegű videó (a támogatott Android-eszközökön), képek és szöveg, valamint többsávos hang feltöltését. Ezen túlmenően fejlett funkciókkal rendelkezik, beleértve az azonnali szerkesztés előnézeteit, a hangerő pontos borítékának vezérlését, a színes LUT szűrőket, a sebességszabályozásokat, a chroma key komponálást és a 3D átmeneteket. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de vegye figyelembe, hogy vízjeleket ad a videókhoz, amelyek eltávolításához előfizetéssel kell rendelkeznie. Szüksége lesz előfizetésre az 1080p vagy 4K felbontású exportáláshoz is.

 

#5. iMovie

Platform: iOS, Mac

Lehet, hogy nem veszi észre, de lehet, hogy már rendelkezik a szükséges videoszerkesztő alkalmazással. Ha van iPhone, iPad vagy Mac számítógépe, akkor az iMovie lesz, mivel az új Apple-eszközökön ingyen megtalálható/letölthető. A fogyasztóknak szól, ez nem egy professzionális, funkciókban gazdag eszköz, mint a LumaFusion. De ha kezdő, aki el akarja kezdeni a videók szerkesztését és címet, zenét, hangosbeszélőket és fotókat szeretne hozzáadni, akkor ez előnyösebb lehet, mivel sokkal könnyebb felvenni és használni.

iMovie

Az iMovie támogatja a 4K-t a modern Apple-eszközökön és amint az elvárható, gyönyörűen integrálódik az Apple teljes ökoszisztémájával. Így például elmentheti a klipjeit az iCloud meghajtóra, vagy streamelheti őket egy Apple TV-be az AirPlay segítségével, és minden szépen lejátszható az Apple Photos, Mail és Messages alkalmazással is.

Ha egy ideje nem nézte meg az iMovie-t, érdemes lehet újra megnéznie, mivel az Apple folyamatosan frissíti. Például az iOS újabb nagy frissítéseiben az Apple több új szűrőt, pl. a Comic, Comic Mono és Ink, valamint 25 új hangsávot adott hozzá, amelyek automatikusan igazodnak a videó hosszához.

 

#6. FilmoraGo

Platform: Android

Ha Android-felhasználó és egyszerű és praktikus módszert keres az online videók szerkesztésére, amely nem jár meredek tanulási görbével, akkor érdemes megnézni a FilmoraGo-t. Használata nagyon egyszerű, és tematikus szűrőinek és effektjeinek köszönhetően elősegítheti, hogy videói lenyűgözően profinak tűnjenek.

FilmoraGo

Az asztali testvérével ellentétben ingyenesen letölthető és vízjelet sem bélyegez, sem időbeli korlátot nem szab a klipjére, ezért érdemes kipróbálni. Néhány alkalmazáson belüli vásárlás elérhető, például dalok és effektek, de a videóid ezek nélkül is tökéletesen működnek és a belső hirdetések sem különösebben tolakodóak más alkalmazásokhoz képest.

 

#7. Apple Clips

Platform: iOS

Az ebben a listában szereplő egyik könnyebb és szórakoztatóbb videoszerkesztő alkalmazás, az Apple Clips lehetővé teszi videoüzenetek létrehozását és küldését, vagy videotörténetek elmesélését szűrőkkel, animált szöveggel, zenével, hangulatjelekkel és matricákkal.

Apple Clips

Elsősorban gyermekeket és családokat céloz, könnyű dolgok, és korábban nem is vettük volna fel erre a listára. Az egymást követő frissítések azonban továbbra is közelebb viszik ahhoz, hogy komoly videoszerkesztő alkalmazás legyen.

A közelmúltban hozzáadott funkciók között változatosabb megosztási lehetőségek találhatók (videók megosztása AirDropon vagy e-mailen keresztül, fájlokba mentés vagy felhőalapú tárolási szolgáltatásokba történő feltöltés); zeneszámok létrehozásának képessége a GarageBand-ben, és hozzáadása közvetlenül az új vagy meglévő videókhoz; és egy új kameraszűrő. Van még egy Duplicate gomb a klipek másolásához, és egy Split gomb a klip két részre osztásához.

 

#8. Filmmaker Pro

Platform: iOS

A Filmmaker Pro egy másik jó választás a pro-szintű video szerkesztéshez iPhone-on. Ez a legfejlettebb videoszerkesztő alkalmazás 30 kiváló szűrővel rendelkezik, nem beszélve például a 17 átmenetről és az Audiometer által segített hangosbeszélésről. Videóosztályozást, kiváló zöld képernyő támogatást, közel 200 különböző betűtípust kínál a szövegfedvényekhez és fejlett eszközöket, például chroma-billentyűzést.

Filmmaker Pro

Ne feledje azonban, hogy a listán szereplő számos eszközhöz hasonlóan az alkalmazás ingyenesen letölthető, de nem biztosítja a teljes funkciókészletet; ezért alkalmazáson belüli vásárlásokra irányít. Vízjelekkel látja el a videóit is és ha el akarja távolítani őket, akkor havi vagy éves előfizetésre lesz szüksége. Más szóval, tekintsük ezt fizetős, előfizetésen alapuló alkalmazásnak, és az ingyenes letöltést alapvetően ingyenes próbaverzióként kezeljük.

 

#9. Power Director

Platform: Android, iOS

A Cyberlink PowerDirector egyfajta Android-megfelelője az iMovie-nak (fent) – bár iOS-re is elérhető. Az alkalmazás könnyen használható kezelőfelülete lehetővé teszi a jelenetek rendezését és szerkesztését az idővonalon, valamint címek és átmenetek hozzáadását. Ezenkívül jó választék van az effektusokról, a háttérzene és a hangfelvételek hozzáadásának lehetőségéről, a fotó kollázskészítőről és a lassított felvétel támogatásáról.

Az ingyenes verzió hátránya, hogy a videóihoz vízjelek kerülnek. De 5 USD egyszeri díjat fizethet ezek eltávolításáért és ez 720p helyett 1080p exportot is eredményez.

 

#10. Inshot

Platform: iOS, Android

Ha szeretne valamit a közösségi média igényeihez, akkor valószínűleg az Inshot a videoszerkesztő alkalmazás. Ez egy all-in-one HD kép- és videószerkesztő iOS és Android számára, amely a közösségi média klipjeinek létrehozására irányul. Például előre elkészített vászonméretekkel rendelkeznek, az IGTV-től a TikTokig mindenre.

Inshot

Világos és vonzó felületével ez az alkalmazás megkönnyíti a klipek importálását, vágását és szerkesztését, majd szűrőket, matricákat, feliratokat, hangulatjeleket és egyéb szórakoztató dolgokat adhat a tetejére, valamint ingyenes zene- és hanghatásokat a hangra. Tehát bár ez nem a legprofibb videoszerkesztő alkalmazások közé tartozik (abban az értelemben, hogy valójában csak közösségi videók készítésére szolgál), amit csinál, kivételesen jól működik, és nagyon intuitív.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: