A legjobb video szerkesztő programok!
Online video szerkesztő programok
Online video szerkesztő,  Video szerkesztő

Online video szerkesztő programok

A legjobb online video szerkesztő programok egy listában, ingyenesen. Nincs letöltés, szerkessze videóit egyenesen a böngészőjéből! Íme a legjobb online alkalmazások listája amellyel könnyedén szerkesztheti videós tartalmait.

 

Online video szerkesztő programok


#1. Adobe Spark video szerkesztő online

Készítsen videókat ingyen percek alatt! Az Adobe Spark ingyenes online videoszerkesztője segítségével könnyedén elkészítheti saját professzionális és egyedi videóit percek alatt, nincs szükség tervezési ismeretekre.

Adobe Spark video szerkesztő online

Ingyenes online video készítő zenével és képekkel. Készítsen könnyedén megnyerő videotartalmat! Szedje össze felvételeit fotókkal, zenével, hangosbeszélőkkel és gyönyörű átmenetekkel az egyik jelenetről a másikra.

Az Adobe Spark teljesen testreszabott, számos testreszabási lehetőséggel rendelkezik – biztosítva, hogy a videó ugyanolyan egyedi legyen, mint vonzó. Az egérkattintással változtathatja meg a zenét, képeket, szöveget és a videó elrendezését. Ez a nagy teljesítményű online videokészítő lehetővé teszi, hogy annyi változtatást hajtson végre, amennyit csak akar, így valóban életre keltheti fantáziáját.

Az Adobe Spark használata ingyenes videokészítőként egyszerűen nem lehet egyszerűbb. Miután kiválasztotta a „Video” opciót a főmenüből, egy cím képernyőre kerül, ahol címet adhat a videoprojektjének. Írjon be egy szöveget, vagy hagyja ki ezt a szakaszt, és irány egyenesen a tervezési felület. Ne aggódjon, ha később szeretné megváltoztatni a címet, mivel korlátlanul módosíthatja a szöveget. Ezután lehetősége van választani egy videósablont, vagy elölről kezdeni a tervezési folyamatot.

 

#2. Magisto online video szerkesztő

A Magisto online videoszerkesztő egy gyors és hatékony videokészítő. A Magisto filmszerkesztővel fotóit és videoklipjeit videotörténetekké alakíthatja. Magisto A.I. videokészítő varázslatosan alakítja át videóit és fotóit izgalmas videotörténetekké. Legyen videó szuperhős.

Magisto online video szerkesztő

A Magisto intelligens online videoszerkesztő a leggyorsabb módja annak, hogy mindennapi videóit és fényképeit inspirált videós történetekké alakítsa, és a legegyszerűbb módja azok mindenhol történő megosztására.

Inspirált videó történetek percek alatt

Töltsön fel fotókat és videókat, adjon egyszerű útmutatásokat, és a Magisto online videokészítő kiválasztja videóinak és fényképeinek legjobb részeit, hozzáadja a kiválasztott zenét, effektusokat, és izgalmas videotörténetekké osztja őket.

 

#3. FlexClip

A FlexClip egy ingyenes online videokészítő, amely segít a fényképek és videoklipek professzionális videókká alakításában, nincs szükség tervezési ismeretekre. Csodálatos videók könnyedén elkészíthetők a FlexClip Video Maker segítségével. A FlexClip egy egyszerű, mégis hatékony videó készítő, amely perceken belül marketing videókat és családi történeteket készít.

A FlexClip egy ingyenes online videokészítő

Különböző dinamikus szöveg, átfedések, widgetek, logók és egyéb animált elemek segítségével vonzóbbá teheti videóit. Hozzáférhet a FlexClip hatalmas médiatárához, és milliónyi nagyfelbontású stock fotót, jogdíjmentes videót és zenét találhat videotermeléséhez. Akár videót és zenét kell vágnia, képeket állítania, módosítania a képarányt, akár effektusokat, hangot és vízjeleket kell hozzáadnia, a FlexClip lefedi.

 

#4. Clideo Online Video szerkesztő

Készítsen videót fotók, videók, GIF-ek és zene ötvözésével – ingyenes és online. Használja Facebook vagy YouTube borítóként, tegye fel Instagramra vagy Twitterre. Kényelmes előbeállítások. A Clideo Online Video szerkesztő rendelkezik az Instagram, a Stories, a YouTube és a Facebook felbontási beállításokkal, így nem kell speciális alkalmazást keresnie a videó átméretezéséhez.

Clideo Online Video szerkesztő

Bármilyen formátummal működik

Nem fog elgondolkodni azon, hogy milyen fájltípust válasszon a videóhoz, mivel az eszköz az összes modern kép-, hang- és videoformátummal működik. A Clideo a böngészőjében működik – nem kell semmit letöltenie a készülékére. Ez nemcsak gyorsabb, de biztonságosabb is.

Nem számít, mit használ: Mac vagy Windows számítógép, iPhone vagy Android telefon – a felhőalapú megoldás tökéletesen fog működni. Az eszköz kezelőfelülete intuitív, így használatához nincs szükség semmilyen tapasztalatra a videó szerkesztésében.

 

#5. Clipchamp video szerkesztő online

A Clipchamp ingyenes online videoszerkesztőjével lenyűgöző videókat készíthet címekkel és átmenetekkel, valamint olyan funkciókkal, mint a vágás, megfordítás, forgatás, kivágás és még sok más. Minden videószerkesztő eszköz, amire ma szüksége van egy videó létrehozásához.

A Clipchamp ingyenes online videoszerkesztőjével lenyűgöző videókat készíthet

Könnyű video szerkesztés mindenki számára

A Clipchamp videoszerkesztő remek a videók készítéséhez, a szükséges összes funkcióval rendelkezik – nincs szükség tapasztalatra. Bármilyen méretű klipet szerkeszthet közvetlenül a böngészőben a kényelmetlen feltöltések nélkül. Böngésszen a teljesen testreszabható videósablonok könyvtárában.

2014 óta fejlesztenek egyedülálló, szabadalmaztatott technológiát a videók internetes megjelenítésére. Ez a rövid idő alatt innovatív tömörítési megközelítés, beépített adatvédelem és böngészőalapú videoszerkesztés emberek millióit szolgálták világszerte.

 

#6. WeVideo

Az online szerkesztés a WeVideo segítségével gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha. Használjon stock felvételeket, animált címeket és zöld vetítéseket. Alkothat profiként, pillanatok alatt. Adjon hozzá olyan funkciókat, mint a zöld képernyő a nagy költségvetésű megjelenésért, költség és nehézség nélkül.

Az online szerkesztés a WeVideo segítségével gyorsabb és egyszerűbb

Szerkesszen videókat nulla feltöltési várakozási idővel. Válasszon több formátum közül, hogy kitűnjön a közösségi médiában, az internetes és a mobil kijelzőn.

Beépített készlet tartalom

Csak a WeVideo kínál korlátlan felhasználást több mint 1 millió darab készlethez, beleértve a videókat, képeket és zeneszámokat. Essentials raktárkönyvtáruk kereskedelmi engedéllyel, jogdíjmentesen és ingyenesen szerepel az üzleti tervekben.

Készítsen videókat bármilyen eszközön, beleértve a Chromebookot, a Windows-ot, a Mac-et és a mobileszközt is. Szerkesszen útközben mobilalkalmazásokkal Android és iOS eszközökhöz. A felhőalapú rugalmasság azt jelenti, hogy korlátlan tárhelyet kap média számára, és nincs letöltendő szoftver vagy szoftver.

 

#7. Kapwing

A videó készítésének egyik legegyszerűbb módja. Készítsen videót online a Kapwing segítségével. Videó, GIF-ek és képek hozzáadása. Készítsen videót saját tartalmából. Stitch klipeket képek, gifek és videók. A Kapwing videokészítője lehetővé teszi a videók, képek és GIF-fájlok kombinálását egy teljesen új videó létrehozásához.

Készítsen videót online a Kapwing segítségével

Készítsen videót saját tartalmából. Stitch klipeket képek, gifek és videók. Könnyen feltöltheti kedvenc médiáját, vagy egyszerűen csak beilleszthet egy linket! Húzza az adathordozót a megfelelő sorrendbe. Megváltoztathatja a kimeneti videó méretét és alakját is. Töltse le új videóját és ossza meg közvetlenül a közösségi médiában.

 

#8. Kizoa video szerkesztő online

A Kizoa ingyenes online videószerkesztő, egyszerre hatékony és könnyen használható. Forgatás, vágás, vágás. Adjon hozzá zenét, speciális effektusokat, mozgásszöveget, GIF-eket stb. Könnyedén áthúzhatja fényképeit és videóit az idővonalra a kívánt sorrend létrehozásához. A választónk segítségével kiválaszthatja a képeket az Ön által választott sorrendben, számozással, ahogyan kiválasztják. Ha gyorsan szeretne létrehozni egy sorozatot több száz fotóval és videóval, egyszerűen húzza át magát az albumot az idővonalra. Ezután lehetőség van közvetlenül átrendezni őket a videószerkesztő idővonalára, amely bár online, zökkenőmentesen fut.

A Kizoa ingyenes online videószerkesztő, egyszerre hatékony és könnyen használható

Készítsen több száz videójelenetet pillanatok alatt, amelyeket aztán külön szerkeszthet. Az intuitív videószerkesztő segítségével ezután kifinomultabbá teheti az egyes jeleneteket, anélkül, hogy megzavarná a videoszekvenciát.

Készítsen videókat a Facebook, a YouTube, az Instagram számára

A Kizoa segítségével egyszerűen készítsen online videót a kívánt képarányban. Akár a semmiből, akár valamelyik sablonunk segítségével szerkesztheti videóját fekvő, álló vagy négyzet módban, hogy a legjobban megfeleljen a választott közösségi hálózatnak. Hozzon létre történeteket álló módban a Facebook, az Instagram vagy a Snapchat számára.

Készítsen négyzet alakú videókat, ha azt szeretné, hogy azok számítógépek vagy mobiltelefonok szempontjából egyaránt relevánsak legyenek. Válassza a hagyományos fekvő formátumot, ha a legmegfelelőbb outlet a YouTube.

 

#9. Biteable

A legegyszerűbb online videoszerkesztő. A Biteable online videoszerkesztő eszközei elég hatékonyak bármilyen munka elvégzéséhez, de elég egyszerűek bárki számára. Akár át akarja méretezni a videó méretét egy adott közösségi csatornán, animált szöveget szeretne hozzáadni, akár más szerkesztéseket szeretne végrehajtani a videón, a Biteable lefedi mind.

A Biteable online videoszerkesztő eszközei elég hatékonyak bármilyen munka elvégzéséhez

Indítsa el a videó szerkesztését. Még akkor is, ha először szerkesztesz egy videót, percek alatt profinak érezheti magát.

 

#10. Animoto

Az Animoto ingyenes online videószerkesztője segítségével percek alatt létrehozhat és testre szabhat videókat. Készítsen saját videókat ingyen. Erőteljes funkciók, amelyek megkönnyítik a videó szerkesztését.

Az Animoto ingyenes online videószerkesztője segítségével percek alatt létrehozhat

Készítse el és testre szabhatja saját videóit az Animoto egyszerűen használható online videószerkesztőjével. Nincs szükség tapasztalatra.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: