A legjobb YouTube videó szerkesztő ingyen
Video szerkesztő,  YouTube videó szerkesztő

A legjobb YouTube videó szerkesztő ingyen

Hozzon létre YouTube videókat ingyen percek alatt! Íme egy egyszerű YouTube videó szerkesztő ingyen, az Adobe Spark jóvoltából.

Az Adobe Spark YouTube videó szerkesztő minden, amire szüksége van egy YouTube-videó létrehozásához; van alább egy példa videó is. A Spark YouTube videó szerkesztő webalapú és teljesen ingyenes, így nincs korlátozás a létrehozható projektek számára. Használja saját szövegét, animációit, videofájljait és képeit, vagy böngésszen az Adobe Spark ingyenes stock fotók gyűjteményében.

 

Hogyan működik az Adobe Spark YouTube videó szerkesztő?

Lépésről lépésre…


#1. Először hozzon létre egy új projektet az Adobe Spark alkalmazással

Ha kiválasztja a plusz gombot az internetes vagy az iOS alkalmazásban, akkor egy dia alapú szerkesztő nyílik meg. Javasoljuk, hogy a YouTube-videotörténetet az alkalmazáson belül forgassa szét azáltal, hogy kiválasztja az egyik előre feltöltött történetszerkezetet, vagy létrehozza sajátját.

 

#2. Adjon hozzá médiafájlokat a diákhoz

Válasszon képek, videoklipek, ikonok vagy szöveg közül. Kereshet ingyenes képeket a Sparkon belül, vagy használhatja sajátjait. Adjon hozzá akár 30 másodperc videót egyidejűleg minden egyes diához. Javasoljuk, hogy rövid videoklipeket vagy képeket használjon az üzenet vizuális megjelenítésére.

 

#3. Válassza ki az előre megtervezett elrendezéseket

A kiválasztott média fájlokat különféle elrendezésben jelenítse meg úgy, hogy kiválasztja az egyik előre betöltött elhelyezést a „Elrendezések” lapon.

 

#4. Használja a szöveget a legfontosabb információk vagy cselekvésre ösztönzés közléséhez

A képernyőn megjelenő szöveg hozzáadása javítja az üzenetküldést. Hangfelvételt is hozzáadhat a videóhoz úgy, hogy megnyomja a piros gombot és mondja a telefonjára vagy a számítógépére.

 

#5. Zene hozzáadása témával és hangsávval

Az Adobe Spark YouTube videó szerkesztő előre feltöltött témákkal rendelkezik, amelyek vezérlik a YouTube-videó általános megjelenését. A témák a diasor és az elemek mozgása közötti átmenetek.

Válassza ki a „Témák” kategóriát, ha egyedi témák közül szeretne választani. Zene hozzáadásához saját számot is feltölthet, vagy kiválaszthatja az egyik ingyenes hangsávot a Sparkban.

 

#6. Közzététel és megosztás

Az elkészült YouTube-videó megosztása nagyszerű módja a láthatóság és a nézettség növelésének. Mentse el a videódat közvetlenül eszközre, vagy másolja át a linket, hogy megoszthassa online.

Tegye közzé a videót a közösségi média platformjain, YouTube-csatornáin, blogján, vagy küldje el szövegesen vagy e-mailben. Az Adobe Spark megkönnyíti alkotásainak bemutatását a kívánt csatornákon keresztül.

 

Még jobban testre szabhatja YouTube-videóját

YouTube-videót a Spark projektszervezőjébe mentettük, így bármikor szerkesztheti. Változtasson témákat, zenét, képeket vagy szöveget és adott esetben adjon hozzá vagy töröljön diákat.

A legjobb YouTube videó szerkesztő ingyen

Próbálja ki az Adobe Spark Post alkalmazást egy egyedi YouTube-indexkép létrehozásához a videóhoz. Tippekért és tervezési tanácsokért látogasson el a Spark blogjára és oktatóanyagaira, vagy böngésszen ötleteket az inspirációs galériában.

 

Professzionális eredmények a YouTube-csatornájához

A professzionális videoprodukciós szolgáltatások soha nem olcsók és nem mindig kapcsolódnak a forrásanyaghoz. Az Adobe Spark YouTube videó szerkesztő használatával videók szerkesztéséhez és létrehozásához továbbra is felelősséggel tarthatja a kreatív folyamatot anélkül, hogy sok pénzt ki kellene adnia egy drága szoftverre.

A Spark egyszerű, könnyen használható kialakításával nem kell videógyártási szakértőnek lennie ahhoz, hogy lenyűgöző egyedi videókat készítsen. A legjobb az egészben, hogy az Adobe Spark teljesen ingyenes.

  • Gyönyörű tipográfia: Válasszon számos ingyenes, professzionálisan tervezett betűtípus közül, minden alkalomra.
  • Ikonikus képek: Válasszon több ezer fotó közül az interneten, vagy válasszon az Adobe Creative Cloud, az Adobe Lightroom, a Dropbox vagy a Google Fotók személyes gyűjteményeiből.
  • Professzionális témák: Fedezze fel a kategóriájában legjobb elrendezések, színek és betűtípusok széles választékát. Könnyedén módosíthatja őket az Ön igényeinek leginkább megfelelő szöveggel, fotókkal és ikonokkal.

Irány az Adobe Spark YouTube videó szerkesztő felületére!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: