A legjobb video szerkesztő programok!
Top 12 videó szerkesztő app iPhone készülékre
Video szerkesztő,  Videó szerkesztő app iPhone

Top 12 videó szerkesztő app iPhone készülékre

Hogy melyik a legjobb videó szerkesztő app iPhone telefonunkra? Erre a kérdésre adunk válaszokat cikkünkben. Az iPhone-ok folyamatosan erőteljesebbé válnak és rendkívül intenzív feladatok elvégzésére képesek. Ezzel az okostelefonok kamerája is olyan mértékben fejlődött, hogy akár 4K videókat is készíthetünk.

Mindezek a képességek lehetővé teszik az iPhone-ok számára, hogy mind a videofelvételeket, mind a szerkesztést kezeljék. Valójában az újabb iPhone ok hajtóműve már az Apple Bionic chip, amely vetekszik a laptopjainkban használt Intel chipek teljesítményével. Ma már nem csak fényképezhet, hanem szerkesztheti és közzéteheti videóit közvetlenül iPhone-járól. Ezt szem előtt tartva itt a 12 legjobb videó szerkesztő app iPhone számára, amelyekkel saját professzionális videókat készíthet.

 

Top 12 videó szerkesztő app iPhone készülékre


A különböző ízléseket figyelembe véve különféle videoszerkesztő alkalmazásokat választottunk ki az iOS rendszerhez. Míg egyesek jobban összpontosítanak arra, hogy szakmailag kidolgozott eszközöket kínáljanak egy pro-szintű videoszerkesztéshez, mások arra törekednek, hogy rengeteg szemet gyönyörködtető szűrőn és valós idejű effektuson keresztül egyszerűsítsék az egész videoszerkesztési folyamatot.

 

#1. LumaFusion

Fizetős, $29.99

A LumaFusion napjainkban az egyik legnépszerűbb videó szerkesztő app iPhone készülékekre. Ami az iPhone-on történő videoszerkesztést illeti, egyetlen más alkalmazás sem közelíti meg a LumaFusion belsejében található funkciókészletet. Ez az egyetlen közvetlenül fizetett alkalmazás ezen a listán, és minden centet megérdemel.

Az alkalmazást nem csak a YouTuberek használják, hanem még a mobil újságírók és a professzionális videógyártók is, akik nem akarnak nehéz fényképezőgép-felszerelést és szerkesztőberendezést cipelni, ahová tartanak.

 

#2. iMovie

Ingyenes

Az iMovie az Apple saját termékcsomagjának része az iOS (és a macOS) számára és remek videószerkesztő alkalmazás iPhone-hoz, amelyet kipróbálhat. Bár érdemes egy erősebb szerkesztő szoftvert használni a Mac számítógépén, az iMovie több mint képes kezelni a videoszerkesztést az iPhone-on.

Az alkalmazást az iPhone újabb generációi tartalmazzák és már a dobozból is használhatja, hogy fantasztikus videókat készítsen közvetlenül az iPhone készülékén.

 

#3. Videoshop

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

A Videoshop egy hatékony videószerkesztő az iPhone készülékhez, amely rengeteg műveletet hajthat végre a videóival. Klipeket közvetlenül az alkalmazáson belül rögzíthet, vagy importálhat a fényképezőgép tekercséből.

Miután ezt megtette, hozzáadhat szöveget a kliphez, hozzáadhatja a narrációt, több klipet egyesíthet egybe, és még sok minden mást. Ezenkívül hozzáadhat döntött eltolást a videóhoz, és átmenetet adhat több klip között. Az eszköz határozottan nagyon hatékony, és a Videoshop segítségével sok manipulációt hajthat végre a videóival.

 

#4. Splice

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

A Splice a GoPro videószerkesztője, amely a világ egyik legjobb akció kamerája mögött áll. Importálhatja fényképeit és videóit az alkalmazásba és filmekké szerkesztheti őket.

Az alkalmazás működése egyszerű: csak importálja a szerkeszteni kívánt videókat és megjelöli a videó fontos részeit (Hilights, ahogy az alkalmazás hívja). Ezután hozzáadhat zenét a videóhoz, majd az alkalmazás automatikusan felvágja a teljes videót a megjelölt Hilights szerint.

 

#5. InShot videó szerkesztő app iPhone -ra

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

Az InShot egy könnyen használható videoszerkesztő az iPhone készülékéhez, amely rengeteg funkcióval rendelkezik. Az alkalmazás lehetővé teszi fényképek és videók szerkesztését, valamint videó kollázsok készítését is.

Ami a szerkesztést illeti, itt megtalálja az összes alapvető szerkesztőeszközt, például vágást, vágást, törlést, egyesítést, a videó beállítását és egyebeket. Hozzáadhat saját zenét is, vagy választhat a saját ingyenes zenei lehetőségei közül. Az alkalmazás az Instagram felhasználók számára is jó, mivel lehetővé teszi az Instagram számára tökéletes négyzet alakú videók szerkesztését.

 

#6. Cameo

Ingyenes

A Cameo egy másik nagyon jó videószerkesztő alkalmazás iPhone-hoz, amelyet a Vimeo munkatársai fejlesztettek ki. Az alkalmazás nagyon egyszerű videoszerkesztő képességeket kínál, de nagyon jól működik.

A kezelőfelület tiszta és intuitív és ha csak néhány alapvető szerkesztést szeretne végrehajtani a videón, akkor a Cameo a tökéletes lehetőség. Az alkalmazás importálhat fényképeket és videókat a fényképezőgép tekercséből, és könnyedén levághatja őket, hozzáadhat zenét, témákat és még sok mást. A tökéletes hatás érdekében még a videóra alkalmazott téma intenzitását is beállíthatja.

 

#7. Quik

Ingyenes

A Quik egy másik iPhone videószerkesztő alkalmazás a GoPro-tól. A Quik segítségével néhány kattintással gyorsan szép videókat készíthet. Az alkalmazásnak lehetősége van fotók és videók importálására a fotókönyvtárból, a Facebook vagy az Instagram fiókjából.

Miután kiválasztotta a szerkeszteni kívánt fényképeket és videókat, megkapja a lehetőséget, hogy Hilights-ot adjon a videoklipekhez (csakúgy, mint a Splice-ben). Megkaphatja azonban a mozi és a négyzet közötti formátum megváltoztatásának lehetőségeit. Ezenkívül megváltoztathatja a videó háttérzenéjét, és rengeteg szűrőt adhat hozzá a videóhoz. Quiknek lehetősége van címet is adni a videóhoz.

 

#8. KineMaster videó szerkesztő app iPhone -ra

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

A KineMaster videó szerkesztő app iPhone -ra az egyik legjobb iPhone videó szerkesztő alkalmazás, amelyet használhat. Az alkalmazás professzionális szintű szerkesztő eszközöket kínál, és mégis megkönnyíti a videoszerkesztés megkezdését.

Az alkalmazás egyik jó tulajdonsága, hogy támogatja a fekvő, álló és négyzet alakú videó formátumokat. Tehát függetlenül attól, hogy családi videót szerkeszt, egy videót a YouTube-hoz vagy az Instagramhoz, szerkesztheti videóit a KineMaster segítségével. További jó dolog ebben az alkalmazásban, hogy még az ingyenes verzió sem jelenít meg hirdetéseket.

 

#9. Magisto

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

A Magisto egy nagyon egyszerű videoszerkesztő alkalmazás. Ezzel az alkalmazással nem kap olyan funkciókat, mint például szövegfedvények, billentéses eltolások stb. hozzáadása a videóhoz.

Az alkalmazás varázsa azonban az egyszerűségében rejlik. Az alkalmazáson belül importálhatja fényképeit és videóit, és kiválaszthatja a videó témáját. Számos téma áll rendelkezésre, például a dance, sok más mellett. Miután ezt megtette, megkapja a lehetőséget, hogy zenét adjon hozzá a videóhoz, valamint lehetőséget ad arra, hogy eldöntse, milyen hosszú legyen a videó.

 

#10. Enlight

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

A Lightrick Enlight alkalmazása már régóta kiemelkedő videoszerkesztő az iOS számára és minden bizonnyal az egyik közönségkedvenc is. Szóval, nem szabad lemaradni erről.

Ez a videószerkesztő az élmezőnybe helyezi a sokféle videó készítésének sokoldalúságát. Ezért nem számít, hogy hajlandó-e egy könnyed videót készíteni rengeteg szórakoztató elem mellett, vagy egy mozifilm klipet, hollywoodi stílusú fordulatokkal,.

 

#11. Filmmaker Pro

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

Ha nem akar kevesebbet elintézni, mint a profi szintű videoszerkesztő eszközök, azt javasoljuk, hogy adjon egy esélyt a Filmmaker Pro-nak. Az alkalmazás funkciógazdag és számos professzionálisan kidolgozott szűrővel és effektussal rendelkezik, így a klipjének megfelelő hatásokat adhat egy szempillantás alatt.

A kiváló minőségű szűrők mellett a Filmmaker Pro is elég jól teljesít a testreszabási fronton. Így, ha jobban szeretné finomítani az eszközeit a kívánt pontosság érdekében, a Filmmaker Pro megfelelhet a feladatnak.

 

# 12. VivaVideo

Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

Ha vonzó videókat szeretne készíteni anélkül, hogy belemennénk a videoszerkesztés bonyolultságába, ne keressen tovább a VivaVideo-nál. Ami igazán hasznos a kezdők számára, az az egyes funkciók rövid bemutatója, amely sokkal könnyebben megérti, hogy egy adott eszközt hogyan és hol kell használni.

Mivel inkább egy intuitív idővonal áll rendelkezésre a klipek könnyed szerkesztésére, a VivaVideo viszonylag ügyes idővonala nem hagyta figyelmen kívül. Az idővonal megkönnyíti olyan elemek hozzáadását, mint szöveg, zene, matricák és gond nélkül kezelheti őket.

 

Könnyen szerkesztheti a videókat ezekkel az iPhone video szerkesztő appokkal

A legújabb iPhone készülékek nagyon jól képesek kezelni a videoszerkesztést, még akkor is, ha a telefonjával készített 4K videókat szerkesztik. Ezen alkalmazások bármelyikével könnyedén szerkesztheti videóit és tökéletes filmet kaphat, amelyet megoszthat a világgal.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: