A legjobb video szerkesztő programok!
Tik Tok video szerkesztése,  Video szerkesztő

Tik Tok video szerkesztése – Top 6 app

A Tik Tok video szerkesztése egyszerűen, a 6 legjobb alkalmazással. A Tik Tok lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mások által készített klipeket nézzenek meg, rövid klipeket készítsenek és hozzáadhassanak néhány effektust. Van azonban néhány eset, amikor el kell távolítania a vízjelet vagy a nem kívánt részeket. El kell homályosítania a videó egyes részeit, fel kell vennie egy videót és még sok minden mást. Ez a cikk hasznos módszereket tartalmaz a Tik Tok szerkesztésére a videószerkesztők segítségével.

 

A legnépszerűbb alkalmazások a Tik Tok video szerkesztése, vagy a Tik Tok diavetítés létrehozásához


#1. Tik Tok video szerkesztése BeeCut alkalmazással

A BeeCut egy ingyenes és nagyon népszerű videoszerkesztő mind Windows, mind Mac felhasználók számára. Nem csak egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, hanem erőteljes videoszerkesztő funkciókkal is rendelkezik. Használatával szerkesztheti a Tik Tok videót klassz és izgalmas szűrőkkel, átmenetekkel, átfedésekkel, elemekkel, PIP effektekkel, címekkel és más Tik Tok effektekkel.

BeeCut alkalmazás

Legfeljebb öt képarányt támogat, köztük 9:16 (portré), 16: 9 (szélesvásznú), 1: 1 (Instagram videó), 3: 4 (Taobao videó) és 4: 3 (hagyományos). Még akkor is, ha nincs tapasztalata vagy szakértelme a számítógép használatával, néhány perc alatt lenyűgöző videót készíthet róla!

 

#2. Videoshop

A második alkalmazás a Tik Tok videó szerkesztésére és személyre szabására a Videoshop. Ez a videószerkesztő eszköz kompatibilis az Android és az iOS eszközökkel. Lehetővé teszi a videó testreszabását zene, felirat hozzáadásával, a videó sebességének beállításával és hanghatások hozzáadásával, például állati zajok, tapsok, robbanások és így tovább.

Videoshop tiktokra

Sőt, a felhasználók a videó egyes részeit kivághatják, egyesíthetik a klipeket, és szűrőket és átmeneteket adhatnak hozzá a videó javításához. Ez az eszköz lehetővé teszi a szerkesztett videók megosztását barátaival a Facebookon, a YouTube-on, az Instagramon, a Snapchaten stb… keresztül.

 

#3. Magisto

Egy másik videokészítő, amely néhány perc alatt készít és szerkeszt videókat, a Magisto névre hallgat. Fokozhatja a Tik Tok, születésnap, esküvő, szelfi, üzleti, utazási stb. videókat.

Magisto alkalmazással

Ezenkívül lehetővé teszi a videoklipek, fényképek, szövegek, zene, effektusok és szűrők kombinálását a projektbe. A létrehozott videók könnyen megoszthatók különböző közösségi oldalakon, például a Facebookon, az Instagramon, a Vimeon, a YouTube-on és más webhelyeken.

 

#4. VideoShow

Alternatív eszköz, amely segítséget nyújt a Tik Tok videó mobilon történő szerkesztésében, a VideoShow. Ez a program szerkeszthet, szétválaszthat, egyesíthet, elforgat, másolhat, elmosódhat, visszafordíthat, nagyíthat és kicsinyíthet és így tovább.

Tik Tok video VideoShow alkalmazással

Lehetővé teszi szövegek, szűrők hozzáadását, beszéd és a videó sebességének beállítását is. Ettől eltekintve ez a program könnyen használható és nem rendelkezik időtartam-korlátokkal. A felhasználók több mint 50 témát használhatnak és zenei videót vagy diavetítést készíthetnek.

 

#5. VivaVideo

A VivaVideo az egyik népszerű videószerkesztő, amely Android és iOS eszközökön használható. Ez lehetővé teszi a Tik Tok-videók szerkesztését és javítását.

Tik Tok video VivaVideo alkalmazással

Lehetővé teszi szűrők, témák, átmenetek, szövegek, matricák és zene hozzáadását. Ezen kívül más szerkesztési funkciók is használhatók, például vágás, kivágás, másolás, egyesítés, vágás, kollázs készítése és még sok más. Ennek az eszköznek könnyen használható felülete van, így mindenki használhatja.

 

#6. Quik

Végül, de nem utolsósorban a Quik, egy ingyenes videószerkesztő, amely segítője lehet a Tik Tok, a YouTube, az Instagram és még sok más videóinak szerkesztésében.

Tik Tok video Quik alkalmazással

Ez a program lehetővé teszi a 23 videostílus közül való választást és a videók testreszabását a videók vágásával, szövegek, emojik, keretek és még sok más hozzáadásával.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: