Az 5 legjobb mp4 szerkesztő alkalmazás
MP4 szerkesztő,  Video szerkesztő

Az 5 legjobb mp4 szerkesztő alkalmazás

A legjobb 5 legjobb MP4 szerkesztő, amely teljesen ingyenes. Az MP4 az egyik legnépszerűbb videó formátum a világon, azonban nehéz megtalálni egy ingyenes video szerkesztő szoftvert, amely képes MP4 vagy MOV formátumú videók szerkesztésére. Szerencsére elkészítettük az öt legjobb mp4 szerkesztő alkalmazás listát.

 

Íme az Top5 mp4 szerkesztő


#1. Windows Movie Maker

A Windows Movie Maker egy nagyszerű videoszerkesztő eszköz és évek óta része a Windows rendszerének. Támogatja a különböző videoformátumokat, beleértve az MP4, MOV, AVI, WMV, M4V és még sok mást. A drag-n-drop funkcióval könnyedén hozzáadhat videoklipeket a számítógépről, és bedobhatja őket a programba.

A Windows Movie Maker egy nagyszerű videoszerkesztő eszköz

Ezzel könnyedén kombinálhatja a fényképeket és videókat, átmeneteket és effektusokat alkalmazhat, zenét vagy hangot adhat hozzá, képeket és videókat mozgathat, és a kívánt sebességgel lejátszhatja őket, közzéteheti a YouTube-on és még sok minden mást.

 

#2. iMovie

A Windows Movie Make Mac OS X megfelelőjeként az iMovie lehetőséget ad arra, hogy bármelyik filmet jelentős produkcióvá alakítsa. Az egyszerűen használható felhasználói felület segítségével könnyebben javíthatja videóit, mint valaha.

A Windows Movie Make Mac OS X megfelelőjeként az iMovie lehetőséget ad arra, hogy bármelyik filmet jelentős produkcióvá alakítsa

Csak importálja a videoklipeket számítógépről vagy külső eszközökről, rendezze őket az idővonalra, dobja be a címeket, effektusokat és hangokat a szerkeszteni kívánt videóra és tekintse meg az eredmények előnézetét. Miután mindez elkészült, egy kattintással exportálja a fájlt iOS vagy internet használatra.

 

#3. Avidemux mp4 szerkesztő

Az Avidemux egy ingyenes, nyílt forráskódú videószerkesztő program Windows, Mac OS X és Linux rendszerekhez. Számos olyan video formátumot támogat natív módon, mint az MP4, AVI, MPEG, MKV és ASF, és jól megválasztott funkcióval rendelkezik a vágási, szűrési és kódolási feladatok elvégzéséhez.

Avidemux mp4 szerkesztő

Ezenkívül olyan funkciókkal is tele van, mint a különböző szűrők, a dekódolási lehetőségek, a képkockasebesség-konfiguráció, a feldolgozóeszközök stb. További nagyszerű tulajdonság, hogy a feladatokat automatizálni lehet a projektek és a sorbaállítás segítségével.

 

#4. Lightworks

A Lightworks az egyik legfejlettebb ingyenes videószerkesztő eszköz. A felhasználóbarát kezelőfelülettel és a tömörített ütemterv segítségével egyszerűen importálhatja, kivághatja és zökkenőmentesen szövheti az audio- és videofájlokat néhány könnyed egérkattintással.

A Lightworks az egyik legfejlettebb ingyenes videószerkesztő eszköz.

Ráadásul olyan funkciókat is tartalmaz, mint a szakma szintű színkorrekció, a videofelvétel funkció, a GPU-val gyorsított valós idejű effektusok és az alaplapi videoformátumok támogatása.

 

#5. VSDC mp4 szerkesztő

A VSDC egy ingyenes mp4 szerkesztő program a Windows számára. A támogatott videó formátumok közé tartozik az MP4, AVI, MKV, MPG, WMV, FLV és még sok más. Különféle videoszűrőket, átmeneteket, hanghatásokat, valamint rajz- és kiválasztóeszközöket biztosít.

A VSDC egy ingyenes mp4 szerkesztő program a Windows számára

Ha a szerkesztés elkészült, kiválaszthatja az optimalizált mentési kimeneteket számos eszköz számára, beleértve az okostelefonokat és a játékkonzolokat.

 

+1. Wondershare Filmora mp4 szerkesztő

Ha hajlamos előre beállított sablonokkal szerkeszteni a videókat és egy teljes funkcionalitású terméket keres, akkor érdemes megfontolnia egy olyan kereskedelmi terméket is, mint a Wondershare Filmora. Ez a videószerkesztő eszköz lehetővé teszi a videoklipek, zene és szöveg zökkenőmentes összeállítását, effektusok alkalmazását és professzionális megjelenésű házi film készítését percek alatt. Töltse le és próbálja ki.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: